100g glasnudler
3-4 stængler bladselleri med blade
1 lille rødløg
½ agurk
125g cherrytomater
½ bundt koriander
1 chili (ikke for stærk)
1 fed hvidløg
4 spsk limesaft
2 spsk rørsukker
2 spsk fishsauce
20 kogte thai rejer Delt i 2
Hæld kogende vand over nudlerne og lad dem trække i et par minutter, klip dem over i mindre stykker.
Snit bladselleriestænglerne fint. Halver løget og skær det i tynde skiver. Halver agurken og skær i tynde skiver. Halver tomaterne. Hak koriander groft. Halver chilien og skær i tynde strimler.
Knus hvidløget og bland med limesaft, sukker og fishsauce.
Vend rejerne sammen med de andre ingredienser og hæld dressingen over.
Juster evt. med lime, fishsauce og sukker efter smag.
Der kan bruges en rest kylling eller gris i stedet for rejer.
|